Ondernemers zijn de motor van Nederland! Zij zorgen voor economische groei en werkgelegenheid en moeten niets in de weg gelegd worden om te doen waar zij goed in zijn: ondernemen! De VVD wil daarom altijd in gesprek blijven met ondernemers; om te horen wat goed gaat, wat beter kan en hoe de VVD nóg meer kan helpen. Op www.vvd.nl/events vindt u meer informatie.

Ondernemend Nederland en de VVD komen op woensdag 28 januari 2015 bijeen om tijdens een interactief evenement met elkaar van gedachten te wisselen.

De promotie van dit evenement pakken wij dit keer anders aan. Naast een e-mailuitnodiging wordt er ook volop via social media gepromoot. Online gaan wij de dialoog aan, zodat iedereen mee kan creëren en we meer betrokkenheid en bezoekers krijgen. Ook tijdens het VVD Ondernemersevent zit een social media team boven op wat er online gezegd en gedeeld wordt. Wij willen u vragen mee te helpen dit evenement te promoten. Zodat de VVD sámen met ondernemers kan blijven werken aan groei.

Wilt u ondernemers in uw netwerk uitnodigen om dit evenement bij te wonen en te promoten? U en uw netwerk kunnen meehelpen door tweets te retweeten (en natuurlijk @VVDevents te volgen) en berichten op Facebook te liken.

Netwerk inzetten

Bent u zelf ondernemer? Dan nodigen we u van harte uit om het event bij te wonen en uw online netwerk dat te laten weten.

Een voorbeeldtweet: “Op 28-1 kan jij als ondernemer in gesprek gaan met Mark Rutte! Kom naar het VVD #ondernemersevent! www.vvd.nl/events

Een voorbeeldbericht op Facebook: “Op 28 januari kan jij als ondernemer in gesprek gaan met Mark Rutte! Kom naar het VVD Ondernemersevent! Registreer je via www.vvd.nl/events

 Een voorbeeldbericht op LinkedIn: “Ondernemend Nederland en de VVD komen op woensdag 28 januari 2015 in Aalsmeer bijeen om tijdens een interactief evenement met elkaar van gedachten te wisselen. Ga als ondernemer in gesprek met Mark Rutte. Kom naar het VVD Ondernemersevent! Registreer je via www.vvd.nl/events