De VVD Goes nodigt u van harte uit voor de opening van het pop up Ondernemersloket op de Contacta. De opening is op 7 november 2023 om 17.00 u. U vindt het Ondernemersloket in stand 214 in de Noordzeehal, hal 1. De VVD Goes wil hiermee in gesprek komen met ondernemers en hun ideeen te bespreken.

De VVD is momenteel niet in het college vertegenwoordigd. Het verkiezingsprogramma is echter wel gewijd aan het ondersteunen van ondernemers in de regio. Goes staat al jaren bovenaan de economische lijstjes en wordt erkend als een van de meest ondernemende gemeenten in Nederland. Met zo’n bloeiende horeca, detailhandel en zakelijke dienstverlening is het belangrijk te luisteren naar ondernemers en hun behoeften. De VVD Goes staat open voor ideeën en samenwerkingen met ondernemers om de binnenstad verder te verbeteren.

Cees Pille (raadslid VVD Goes) geeft aan dat de VVD pleit voor een echt ondernemersloket in de gemeente. Dat is een plek waar ondernemers terecht kunnen met al een hun vragen en ideeën. De officiële lancering van de pop up versie is tijdens de Contacta. Raadsleden van de VVD Goes zullen beschikbaar zijn om met ondernemers in gesprek te gaan, ideeën en zorgen te bespreken en gezamenlijke oplossingen te verkennen.

Gert Kruitbosch (raadslid VVD Goes) benadrukt het belang van deze inspanning: “We zijn vastbesloten om naar ondernemers te luisteren en te begrijpen wat we kunnen doen om hen te ondersteunen. We nodigen ondernemers van harte uit om met ons in gesprek te gaan tijdens de Contacta, en we zullen de resultaten zorgvuldig evalueren en delen.”

De VVD Goes kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met ondernemers en het verder versterken van het ondernemersklimaat in de gemeente.