Donderdag 12 maart 2020 hebben wij een bezoek gebracht aan Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse.

Het is een gevestigde naam in Goes. Sinds 1929 bestaat het bedrijf, al lag de focus toen op brommers en motoren.

Na een aantal keren uit hun jasje te zijn gegroeid en drie maal te zijn verhuisd, zijn ze nu gevestigd aan de Van der Spiegelstraat 82 een karakteristiek pand met veel glas langs de doorgaande weg schuin tegenover De Baar. Het is inmiddels een van de vijf grootste fietsenwinkels van het land ze leveren ze fietsen en fitness-apparaten aan winkels en particulieren door heel Nederland en België, maar ook ver daarbuiten. Ze hebben een enorme expertise opgebouwd en worden ook vaak om raad gevraagd, en dan kan het gebeuren dat je een keer aan tafel zit met onze Koning.

Dat gaat niet vanzelf. Daar is veel inzet en enthousiasme voor nodig van het hele team. Goede communicatie en goede samenwerking. En altijd kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Als VVD willen wij graag weten wat er leeft en hebben deze middag dan ook veel input gekregen. Van parkeerproblemen tot tips voor een levendige binnenstad, maar ook wat er nog verbeterd kan worden om gemeente en de ondernemers en inwoners beter met elkaar in contact te laten komen.

Wij willen dhr en mevr Jeremiasse dan ook bedanken voor hun betrokkenheid en ideeën!