Mijn naam is Loes Meeuwisse, ik ben 58 jaar, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik woon sinds 1998 met veel plezier in ’s Heer Hendrikskinderen. Op de vraag ‘ben ik een Zeeuw’ antwoord ik met een volmondig ja, ik vind het heerlijk wonen in Zeeland.

Sinds 2010 ben ik wethouder voor de VVD in Goes. Ik heb gewerkt aan Goes Beter Bereikbaar, een nieuwe afslag op de A58 in Goes Zuid, omdat ik het belangrijk vind dat je in Goes overal kunt komen zonder in de file te staan. Als wethouder Financiën heb ik hier veel aandacht aan besteed, gelukkig zijn de Goese financiën weer op orde. Ik vind het leuk dat er zoveel te beleven is in Goes, als voorzitter van Goes Marketing ben ik blij met de vele evenementen die er worden georganiseerd.

In maart 2018 zijn er verkiezingen, ik ben opnieuw verkiesbaar. Ik wil mij graag inzetten voor Goes in de komende periode, ik vind het goed voor Goes om ervoor te zorgen dat wij onze plek als economisch hart van Zeeland kunnen vasthouden en versterken. Dat is belangrijk voor de winkels, voor de banen en voor de cultuur en evenementen. Daarom moet er gebouwd worden, zowel voor onze eigen als voor nieuwe inwoners. Op die manier blijft Goes levendig en gezond, en dat is Goed voor Goes!

 

Gert Kruitbosch, partner van Yvonne, geboren en getogen Goesenaar, 56 jaar en woon in Goes Oost. In het dagelijks leven verkoop ik bouwmaterialen. Sinds anderhalf jaar betrokken bij de fractie van de VVD in Goes als lid van de steunfractie.

Mijn persoonlijke ambitie voor Goes is in een woord: groei! . Dat doen we door het aantrekkelijk maken voor bedrijven om zich hier te vestigen door een snelle ontwikkeling van Poel 5. Goes is een hele aangename gemeente om te wonen en te werken en met een hoog voorzieningen niveau. De mensen die hier wonen weten dat al maar veel meer mensen van buiten de gemeente moeten dat ook weten, zodat ze ook in Goes komen werken en wonen.

 • Groei van het aantal woningen, ook voor starters
 • Groei en behoud scholingsmogelijkheden voor de jeugd
 • Groei van een dynamische binnenstad met een bruisende horeca
 • Maar daarnaast uiteraard een gezond financieel beleid
 • Behoud van de voorzieningen op de dorpen
 • Vlotte en veilige doorstroming van het verkeer

 

Ik ben Stan Jasperse, 52 jaar, gehuwd en vader van 4 kinderen. Ik ben woonachtig op Wolphaartsdijk en in het dagelijks leven werkzaam als recreatieondernemer.
Ik zit deze periode ook in de gemeenteraad maar heb het idee dat ‘mijn karwei’ nog niet af is. Daarom vraag ik graag uw steun om nog een periode vooruit te kunnen. Mijn persoonlijke speerpunten zijn grotendeels gericht op ondernemers en buitengebied, ik noem ze in willekeurige volgorde;

 • Ondernemers kunnen prima zelf bepalen wanneer hun winkel open of dicht is.
 • Lasten voor ondernemers proberen te beperken (streven is lager dan het Zeeuws gemiddelde).
 • Voldoende bedrijventerrein beschikbaar, dus aan de gang met poel V.
 • Ondernemers zorgen vaak voor nieuwe ontwikkelingen, de gemeente faciliteert zoveel mogelijk.
 • Veilige leef- en werk-omgeving, zowel voor de burger als ook voor de ondernemer.
 • Opknappen en toegankelijk maken van veersteiger Wolphaartsdijk.
 • Behoud van de leefbaarheid van dorpen en het landelijk gebied dmv voldoende aandacht voor woningbouw en middenstand.

 

Mijn naam is Chantal Peereboom, 33 jaar en samen met René Zwamborn woonachtig in Goes-Oost; de mooie sfeervolle Bloemenbuurt. Op mijn 7de van Yerseke verhuisd naar de Gemeente Goes waar ik sindsdien, op mijn studietijd na, met veel plezier woon, werk en recreëer. Sinds 2013 ben ik actief binnen de Goese VVD en de afgelopen periode als steunfractielid in de fractie mijn bijdrage mogen leveren aan onderwerpen met betrekking op veiligheid, de binnenstad, cultuur en het sociaal domein.

De Goese binnenstad is het visitekaartje van de stad en de afgelopen jaren is het aanbod van activiteiten en evenementen steeds groter geworden. Hierdoor weten ook steeds meer bezoekers van buiten de gemeente ons te vinden wat goed is voor de lokale ondernemers. Helaas is er ook nog steeds leegstand in de binnenstad. Met ons verkiezingsprogramma, de focus op groei, zetten wij in op een aantrekkelijke Goese gemeente voor de inwoners, de bezoekers en de (potentiele) ondernemers.

De jeugd heeft de toekomst en wij willen ervoor zorgen dat de gemeente Goes aantrekkelijker wordt voor jong opgeleiden. Bedrijven moeten gefaciliteerd worden om te stimuleren dat jong opgeleiden mogelijkheden krijgen zich gaan ontwikkelen, maar ook om het aantrekkelijker te maken om zich in de gemeente Goes te vestigen. Wij willen dat verschillende branches met goede ideeën komen en gaan de beste ideeën faciliteren en ondersteunen. Nieuwe inwoners hebben mogelijk kinderen die naar school gaan en maken als consument gebruik van het winkelaanbod en de horeca. Dit is Goed voor Goes!

 

Ik ben Laura Waverijn, 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend Constatijn en dochtertje Emily (bijna 1 jaar) in de mooie wijk Overzuid in Goes. Met de kinderopvang, hertenkamp, speeltuinen, supermarkt en snelweg om de hoek zijn voor ons alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Financieel Controller en vind het belangrijk om mezelf op mijn vakgebied en als mens continu te ontwikkelen.

Zoals Mark Rutte zo mooi zegt: “Nederland is een gaaf land”, vind ik Goes een gave stad! De marketing campagne omtrent ‘Goes is Goes’ is pakkend en zet Goes, met zijn bruisende binnenstad, op de kaart. Mede dankzij het evenementenbeleid en het masterplan voor de binnenstad heeft Goes een binnenstad gekregen waar ik, als Goesenaar, trots op ben. Tevens een gemeente waar ik vanwege de voorzieningen, veiligheid en innoverend karakter samen met mijn gezin, familie en vrienden goed kan vertoeven. Een gemeente waaraan ik graag mijn steentje bij wil dragen.

Ik ben een nieuwkomer in de Goese politiek en heb zin om dit avontuur met beide handen aan te pakken. Mijn kennis en kunde ligt op het gebied van financiën, maar mijn persoonlijke interesses hebben oog voor de mens. Ik wil mij daarom onder andere gaan inzetten op sociaal maatschappelijke vlak.

 

Ik ben Nicole Ooms, 43 jaar en woon aan de haven, een van de vele mooie plekjes in Goes.
Wonen in het centrum heeft me laten zien dat Goes heel actief is, er wordt veel georganiseerd in stad.

Ik ben nieuw bij de VVD, en ben enthousiast sinds ik heb kennis gemaakt met een leuke professionele groep mensen.
Samen willen we het beste voor Goes en haar inwoners, en we hebben hier goede ideeën over:
Goes moet voor iedereen een fijne plek zijn om te wonen, werken, leren, winkelen en recreëren, dat is goed voor Goes.

 

 

Volledige kieslijst VVD Goes

 1. Loes Meeuwisse
 2. Gert Kruitbosch
 3. Stan Jasperse
 4. Chantal Peereboom
 5. Laura Waverijn
 6. Nicole Beerepoot-Ooms
 7. Dick de Korte
 8. Edzo Lemain
 9. Toine Wevers
 10. Emmy Duinkerke
 11. Mees de Koeijer
 12. Bob Springer
 13. Rob Strating
 14. Peter Pellegrino
 15. Herry Houg
 16. Rob Bergers
 17. Jeroen Meijerink
 18. Cees Pille