Mijn naam is Maryse van de Plasse, 53 jaar, getrouwd met David en moeder van Sven en Sylke. Ik ben werkzaam als trainingsacteur, stemacteur en presentator. Daarnaast voorzitter van KWF Kankerbestrijding Goes en lid van het bestuur van Oranjevereniging Kloetinge.

Toen ik 6 jaar was verhuisden we vanuit Limburg naar Goes en sinds 2013 woon ik met mijn gezin in het mooie dorp Kloetinge. Ik vind het erg belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit deze betrokkenheid draai ik nu ruim een jaar mee met de VVD fractie. Net voor de zomer ben ik be√ędigd als steunfractielid en heb mogen zien dat de VVD met recht kan zeggen: VVD Goed voor Goes.

Door mijn onderwijsachtergrond en de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan middels de trainingen in onder andere de zorgsector heb ik een warm hart voor de sociale onderwerpen van onze gemeente. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een veilige manier naar een fijne school kunnen gaan en dat je dichtbij huis op liefdevolle zorg kunt rekenen. Daarnaast zie ik graag een rijk aanbod van culturele voorzieningen en evenementen en ben ik blij te kunnen genieten van het hoge niveau van onze culinaire en gastronomische cultuur. Meer aandacht hiervoor is goed voor inwoners en ondernemers en dus goed voor Goes.