Mijn naam is Laura Waverijn en ik ben geboren in 1986. Samen met mijn vrolijke dochter woon ik in de Goese buurt Overzuid. Ik rijd iedere dag naar Terneuzen. Daar werk ik bij Broadcast Partners, een bedrijf in radio omroeptechnieken.

Bij de Goese VVD ben ik sinds eind 2017 betrokken. Na de gemeenteraadsverkiezingen ben ik in 2018 als raadslid in de gemeenteraad gekomen. Ik denk over veel dingen na en ben een doorpakker. In mijn vrije tijd ben ik het liefst te vinden in de binnenstad van Goes. Bijvoorbeeld voor een danslesje bij een balletstudio of één van de gezellige restaurants. Ik breng ook graag een bezoekje aan het theater of één van mijn favoriete winkels.

In de gemeenteraad houd ik me bezig met de thema’s Sociaal domein, Onderwijs en Financiën. Het in de gaten houden van onze financiën is een punt van aandacht. Het veranderen van de manier van werken en omgaan met elkaar bij de medewerkers van de gemeente vind ik belangrijk. Hiermee verkleinen we het gat tussen inwoners en mensen die bij de gemeente werken. Denken in mogelijkheden en inlevingsvermogen zijn erg belangrijk. Als inwoners zelf met ideeën komen, dan juichen we dat toe.