Mijn naam is Angela Schrijver, 26 jaar jong en woon samen met mijn vriend in het prachtige centrum van Goes. Met de prachtige jachthaven, bruisende markt, lokale winkels en gezellige terrassen om de hoek is het Goes wonen! Ik ben werkzaam als enthousiaste leerkracht aan groep 1/2 binnen het basisonderwijs. Sinds het najaar 2021 ben ik lid geworden van de VVD en sta nu op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Als gepassioneerde leerkracht vind ik het erg belangrijk dat wij onze kinderen een gelijke start bieden. Dit kan enkel en alleen door kwalitatief goed onderwijs en geweldige leerkrachten. De VVD wil de ontwikkelkansen van kinderen vergroten door het stimuleren van veilige en sociale ontmoetingsplaatsen. Daarnaast willen wij zorgen voor zoveel mogelijk werkende leerkrachten in het basisonderwijs.

Als jong lid van de VVD Goes zie ik kansen voor meer cultuur in Goes. Extra aandacht moet gaan naar activiteiten en voorzieningen voor de jeugd. Zeker in de afgelopen periode waren deze minder zichtbaar. Er is momenteel te weinig, dit moet veranderen. De jeugd is de toekomst!

Daarnaast willen wij als VVD ervoor zorgen dat de gemeente aantrekkelijker wordt door de mensen van Goes eens stem te geven. Wij willen dat de Goese burger gehoord en gezien wordt! Dit kan enkel alleen als de gemeente ervoor zorgt dat de mensen terugkoppeling krijgen van hun inbreng. Gemeente Goes maken we met elkaar!