Mijn naam is Martijn van Eerden, 33 jaar, vader van een prachtige dochter van 2 jaar en woonachtig in Goes-Noord. Ik woon eigenlijk al mijn hele leven in Goes en zou ook nooit ergens anders willen wonen! De rust in de omgeving, maar toch ook weer de drukte van een stad(je) is heerlijk.

Ik ben een echte ondernemer! Ondernemen is het leukste vak wat er bestaat. De vrijheid om te doen en laten wat je zelf wilt, maar ook de stress en de grote verantwoording die je voor jezelf en het personeel draagt, maakt ondernemen een echte uitdaging. Ik zal mij, als nieuw gezicht binnen de gemeente raad, dan ook hard maken voor de ondernemers binnen de gemeente Goes. Ik behartig jouw belangen en zorg dat er resultaat behaald wordt!

Mijn ambities? Behalve het helpen van ondernemers, het aantrekken van meer werkgelegenheid en het vullen van de leegstaande winkelpanden en bedrijventerreinen wil ik mij tevens toespitsen op strategisch beleid en woningbeleid.