Mijn naam is Stan Jasperse. Ik ben 56 jaar, gehuwd en vader van vier kinderen. Geboren en getogen in Wolphaartsdijk en daar nog altijd woonachtig en werkzaam.

Sinds 2015 zit ik voor de VVD in de Goese raad, sinds 2 jaar als fractievoorzitter. De veersteiger (Wolphaartsdijk/Kortgene) is inmiddels opgeknapt en er is budget voor het opknappen en toegankelijk maken van de Veerdam. Ik heb me sterk gemaakt voor een rechtvaardige overheid die zich op een aantal gebieden zakelijk opstelt. De lasten voor burger en ondernemer zo laag mogelijk houden is voor mij vanzelfsprekend.

In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen waarvoor ik me graag beschikbaar stel. Ik maak me sterk voor een gezond ondernemersklimaat en voor de economie in het geheel. De energiestrategie en klimaatbeleid zie ik als belangrijk (snel stappen maken en combineren met andere werkzaamheden) met dien verstande dat alles wel betaalbaar moet blijven. Verder blijf ik aandacht vragen voor meer ruimte voor alle vormen van woningbouw en een nieuw industrieterrein ook in omliggende dorpen.