Mijn naam is Cees Pille, ik ben 51 jaar. Sinds 2017 woon ik met veel plezier met mijn gezin midden in het centrum van Goes. Ik heb nog schoolgaande kinderen en die groeien heerlijk op in het mooie Zeeland.

Ik heb altijd in het bedrijfsleven gewerkt, laatst als regiomanager voor VNO-NCW in Zeeland. Twee jaar geleden ben ik net voor de coronacrisis wethouder van Goes geworden. Ik heb me vanaf het begin van de coronacrisis keihard ingezet voor de ondernemers in de Goese binnenstad. Ook heb ik me sterk gemaakt voor komst van de nieuwe bibliotheek aan het Bleekveld. Het programma binnenstad ligt er met de focus op ondernemers, cultuur, evenementen, vergroenen en wonen. Als wethouder financiën ben ik trots op dat Goes er – ondanks de coronacrisis – er financieel zeer goed voorstaat.

In maart 2022 kunt u op de VVD stemmen! Mijn ambitie is om Goes als economisch hart van Zeeland nog verder te versterken. We moeten nog meer woningen bouwen in Goes en onze nek durven uitsteken. Dat is belangrijk voor onze bedrijven, onze banen, maar ook voor onze levendige binnenstad. Ook moeten we investeren in bereikbaarheid.