imagesDe komende 4 jaar ligt de nadruk op het uitvoeren van de grote projecten. Door de aanleg van de spoortunnel in het Stationspark en de afslag A58 bij het ziekenhuis zal het aanzien van Goes veranderen. Het woningbouwproject de Goese Schans zal in een aangepaste kleinere vorm worden voortgezet.

 

De taken die van de Rijksoverheid naar de gemeente komen, zijn bijvoorbeeld de langdurige zorg en de jeugdzorg. …een must. De VVD hecht veel belang aan uitvoering van deze taken in samenwerking met de wijk- en  dorpsverenigingen.

 

Zuinig met de centjes, zodat ook in deze 4 jaar de lasten voor inwoners laag kunnen blijven. Dat zal betekenen dat sommige niet noodzakelijke taken wellicht geschrapt moeten worden. 

 

De Veiligheid in wijken en dorpen is voor de VVD een groot goed en is dus een punt waar best wat meer in geïnvesteerd mag worden bijvoorbeeld met uitbreiding van het cameratoezicht.

 

Een goed vestigingsklimaat voor de ondernemers is van belang voor de werkgelegenheid. Ondernemers hebben veel ideeen  genoemd in de notitie over economische kansen. De meest kansrijke ideeen zullen worden uitgewerkt. In ieder geval  wordt gestart met bedrijventerrein de Poel V, komen er nieuwe evenementen en komt er een wifi netwerk in de binnenstad.

 

De dienstverlening van de gemeente is belangrijk voor de Goesenaren. Veel gemeentelijke zaken kunnen ook vanuit huis geregeld worden. Digitalisering maakt dienstverlening dus niet alleen makkelijker maar ook goedkoper!.