Maandag 14 november was het een feestelijke dag. Ondanks het druilerige weer heb ik genoten van de rondleiding die werd verzorgd door de aannemer KWS op het werkterrein van de nieuwe aansluiting van Goes op de A58. Met een groepje journalisten, medewerkers van de gemeente en van KWS hebben we het werk bekeken. Na bijna twee weken is nu al te zien waar de nieuwe op- en afritten komen te liggen. Verder liggen er grote buizen van de riool persleiding die moet worden verlegd. Het is een modderig geheel, maar ik ben enorm blij met deze mijlpaal.

 

Waarom: omdat de nieuwe aansluiting een opluchting zal zijn voor de automobilisten die nu iedere dag in de file staan in Goes. Vorige week heb ik het zelf ook weer ervaren, het was ook een succesvolle Contacta beurs, dat betekende wel een half uur stilstaan op de A. Fokkerstraat. Als het werk volgens planning verloopt, moet dat volgend jaar november voorbij zijn!

 

Na afloop heb ik op de bijeenkomst in de Fordgarage van Putten diverse ondernemers gesproken, die ook heel blij zijn dat het werk nu is gestart. Wim van Putten gaf aan, dat dit ook doorslaggevend was voor zijn besluit om zich in Goes te vestigen.  Ik ben blij voor hem en hoop dat nog meer ondernemers nu de stap zullen zetten en kiezen voor Goes. We willen graag dat iedereen in Goes weet dat het werk is begonnen, daarom zult u binnenkort bouwborden zien en posters met de tekst:

 

GOES BETER BEREIKBAAR