Op donderdag 8 februari 2018 zijn we met vijf leden van de VVD fractie op bezoek geweest bij CombiComfort aan de Nobelweg 1 in Goes.

We werden hartelijk ontvangen en naar slimme stoelen gebracht die precies aangepast kunnen worden aan de wensen van de persoon die er op gaat zitten, groot of klein.

Daarna werden we (onder het genot van een kopje koffie en een

gebakje) bijgepraat over de WMO en de keuzes die mensen kunnen maken tussen een vergoeding van een hulpmiddel in natura of een PersoonsGebondenBudget. We hoorden dat de informatie betreffende de keuzes die gemaakt kunnen worden beter kan.

Bij Combicomfort informeren ze duidelijk over de mogelijkheden tot vergoeding van de hulpmiddelen. Klanten en ook zorgverleners zoals ergotherapeuten mogen altijd langs komen om hulpmiddelen te proberen.

Daarna kregen we een rondleiding. De gastvrouw en gastheer waren zeer enthousiast en het was duidelijk dat ze al jaren ervaring hebben, de klanten persoonlijk kennen en helpen, waardoor er goede service verleend kan worden. Daardoor horen ze van hun klanten weer terug hoe blij ze zijn als ze bijvoorbeeld weer mobiel zijn door een loopfiets, rollator of aanpassing in hun huis. Het kan een groot verschil maken!

Buiten ligt een testbaan waar de rollator, scootmobiel en (loop) fiets vrijblijvend uitgetest kunnen worden.

Als VVD fractie willen we CombiComfort hartelijk bedanken voor de rondleiding en de informatie die we hebben gekregen.