Deze week heb ik de Powerwuuf Award uitgereikt aan Jacqueline de Nood-Paree.

 

Op 24 november was in Goes het Powerwuuf Event, een evenement voor vrouwelijke ondernemers. Een leuk initiatief, georganiseerd door Petra van der Pool in samenwerking met de Stichting ZigZag. Volgens de cijfers is 40 % van de startende ondernemers in Zeeland vrouw. Een belangrijke groep dus om iets voor te organiseren.

 

Het doel was, om de Zeeuwse vrouwelijke ondernemers te inspireren op het gebied van leiderschap en competitief ondernemen. Daarom waren de bekende Zeeuwse zakenvrouwen Scarlett Kwekkeboom en Danny Hollestelle aanwezig. Ik vond het een geweldig initiatief, omdat het speciaal voor vrouwen is georganiseerd en de workshops echt aansloten op de wensen van de ondernemers. Er waren ongeveer 100 vrouwen aanwezig, die het duidelijk naar hun zin hadden. Petra heeft het creatief georganiseerd  op een verrassende plek, in El Toro. De negen genomineerde vrouwen moesten hun idee pitchen in een boksring en de Powerwuuf Award is dan ook een bokshandschoen. Een knipoog naar kracht en vrouwelijk leiderschap.

 

Overtuigende winnaar was Jacqueline de Nood-Paree met haar bedrijf de TeamEngineer. Zij geeft trainingen aan bedrijven in de bouw, waardoor de team prestaties verbeteren. Ze is niet bang om op te vallen. Het was leuk om haar de Powerwuuf Award uit te reiken, alle vrouwen klapten en Jacqueline deed haar power beweging nogmaals voor aan het publiek!